Enschede

U kunt verschillende reacties van mensen lezen die de galerie hebben bezocht.

Zie onder (reactie plaatsen).

 

Reactie plaatsen

Reacties

Monika
2 maanden geleden

Wat een prachtige galerij! De boeiende verhalen van Rob tonen de passie waarmee hij deze werken maakte. De kleuren en vormen zijn intens. Een aanrader om de diepte en schoonheid van zijn schilderijen live te ervaren.

Bert Kornet
5 maanden geleden

Na bijna 5 decaden was ik in November 2023 in de gelegenheid om de kunstenaar opnieuw te mogen leren kennen, en zijn werken te mogen bewonderen.In zijn galerie vind men veel verassende maar ook vooral nieuwe werken.Door de uitleg achter de verschillende werken leerde ik deze kunstenaar nog weer beter kennen.Beslist een aanrader en zeker een geheimtip.Maak een afspraak voor een bezichtiging.

jacky
11 maanden geleden

De moeite waard om een bezoek te brengen.
Prachtige schilderijen.
De verhalen achter elk schilderij zijn uniek en interessant .
Super

Sely
een jaar geleden

Lopend door zijn galerij en luisterend naar zijn verhalen achter zijn werken, die de fantasie prikkelen, realiseer je je dat Rob echt een kunstenaar is. Echt een aanrader!!!

Annita
2 jaar geleden

Heb alle onderstaande reacties gelezen en daar staat alles wat ik had willen zeggen, ik sluit mij daarom graag daar bij aan. Het was erg mooi om van de kunstenaar zelf (Rob) tekst en uitleg te krijgen, daardoor begrijp je meer van het werk en de motivatie van de kunstenaar. Rob bedankt en het is echt een aanrader.

Annemarie
2 jaar geleden

Een bezoek aan deze gallery is zeker de moeite waard. De verhalen achter elk schilderij zijn zeer interessant. De pentekeningen blijven boeien door de details. Echt een aanrader!

Aart
2 jaar geleden

Een bezoek aan het atelier en de website is een overweldigende ervaring, o.a.door de grote variatie in onderwerpen, stijlen en de ongelooflijke detaillering.
Een aanrader!

Marijke
2 jaar geleden

Dit is werk wat je moet zien! Ga het met eigen ogen bekijken! En dan zie je ook zoveel méér door het verhaal dat je er bij krijgt.
Wij waren direct verkocht!

Maria
2 jaar geleden

Mijn interesse kon het niet laten een afspraak te maken de kunst in de galerie te bezichtigen. Ongelofelijk mooi en echt van deze tijd. De verhalen vertellen je gelijk wat de schilderijen uitstralen.
Enorme verscheidenheid van beeld en kleur.
Het was fantastisch en ga in overleg voor een schilderij over mij zelf te laten maken.

Jeanet Fahnrich
2 jaar geleden

Deze veelzijdige kunstenaar en musicus die ook prachtige muziek componeert verrast je door zijn enorme creativiteit en fantasie. Je kunt blijven kijken naar zijn tot in het kleinste detail uitgewerkte kunstwerken. Je waant je even in een andere wonderlijke wereld, kortom een combinatie van hedendaagse kunst en techniek. Zeer bijzonder.

F.Fahnrich
2 jaar geleden

Prachtige schilderijen vindt je in deze Galarie, indrukwekkende scherpe kleuren die je fantasie prikkelen, zeer gevarieerd , zeker de moeite waard om te bezoeken, een aanrader.

Wimz
2 jaar geleden

Mooie inspirerende digitale kunst. De moeite waard om een bezoek te brengen aan de gallery.

Dick
2 jaar geleden

Door corona waren wij pas kortgeleden in de galerij. We hebben genoten van de overweldigende indrukken die je schilderijen op ons achter lieten. En geweldig de verhalen die je erbij vertelde. Zo konden we het niet laten om er ook een zelf aan te schaffen. Want ook dat is bij jou mogelijk.

Cathleen Haarloo
2 jaar geleden

Prachtige en indrukwekkende kunst. Mijn favorieten zijn de pentekeningen waar ik uren naar kan kijken. Je ontdekt elke keer weer iets nieuws in de tekeningen.

Lorraine
2 jaar geleden

Een tijdje geleden heb ik de galerij bezocht. Super mooie galerij, met veel verschillende soorten schilderijen. Ook erg mooi en uniek de verhalen die achter elk schilderij schuilt.
Zeker een aanrader een keer een bezoek te brengen aan deze galerij.